Translate

14 Ocak 2017 Cumartesi

GTA 5 ONLİNE

Grand Theft Auto Online, Grand Theft Auto V ile oyun özelliklerini, coğrafyayı ve mekaniği paylaşarak başlayan 16 oyuncu için dinamik ve ısrarlı bir çevrimiçi dünya. Ancak Rockstar Games ve Grand Theft Auto topluluğu tarafından oluşturulan yeni içerikle gelişmeye ve gelişmeye devam ediyor.

 Los Santos
Grand Theft Auto Online'da zırhlı bir kamyon soymak
Grand Theft Auto Online'da oyuncuların tek başına veya arkadaşlarıyla keşfedebilme özgürlüğü var. Oyuncular ayrıca, misyonları tamamlamak için birlikte çalışabilir ve hatta 2 kişilik misyonlar, tam teşekküllü 16 kişilik questler ve tüm topluluk ile geleneksel oyun modlarında rekabet etmek için ortam olayları da dahil olmak üzere çeşitli etkinliklere katılmak için birlikte gruplaşabilirler. Oyuncular tenis ve altınlara katılabilir, en fazla 4 oyuncuya destek verebilirler. Buna ek olarak, tiyatrolarda, şerit kulüplerinde ve çok daha fazlasını izleyebileceğiniz filmler var.

Heists ve İşler
Oyuncular, soygun görevlerine katılmak için diğer oyuncuları seçme hakkına sahiptir. Saldırılarda bir yardıma ihtiyacınız varsa o zaman tüm yapmanız gereken arkadaşlarınızla oyun içi telefon aracılığıyla davet etmektir. Rockstar'ın oyuna uyguladığı yeni bir şey, AI reaksiyonlarını manipüle edebilmesidir. Bu, sesinizin frekansını dinleyen çok akıllı bir mekanik aracılığıyla yapılır ve buna göre AI, farklı durumlara tepki verir, örneğin, AI'nın normalde yapacaklarından daha hızlı bir çantaya para yatırmasını istiyorsanız Bu nedenle, mikrofona bağırıp "daha hızlı, parayı çantaya koy" gibi bir şey söylerdiniz ve daha hızlı hareket ediyorlardı. Soygun ve işiniz için sürücü, casus ve daha fazlasını da kiralayabilirsiniz. Eğer iş başındaysanız ve bir miktar yağmalansanız, mürettebat lideri onu kimin aldığına karar verir.

Soygunun sonunda, para alan kişinin kendisiyle birlikte kaçmadığı ya da söküp atmadığına dikkat edin; Eğer oyuncunun seni parçalaması durumunda, ihanet eden kişiyi silmek ve haklı olarak hak ettiğin parayı bulmak için bir saldırganı izleyebilir, öldürebilir veya kiralayabilirsin. GTA: Çevrimiçi, soygun veya başka bir işle ilgili performansınızı değerlendiren bir görev tablosuna da sahiptir.

Los Santos
Oyuncular kendi görevlerini GTA Online'da gerçekleştirebilirler
Zorluklar ve İçerik Oluşturma
GTA: Online, oyuncuların şu an Deathmatch ve Race (arabalar artık gerçek bir yarış hissi taşır) temelinde kendi belirsizlik modlarını yapmalarına izin veriyor, ayrıca "Hızlı Yarış" adı verilen ve başlangıç ​​ve bitiş çizgisini işaretleyebileceğiniz bir şey var . İçerik Oluşturucu, oyuncuların kendi misyonlarını ve etkinliklerini Social Club bulutu üzerinden oluşturmalarını ve paylaşmalarını sağlar. İçerik yaratıcıları, diğer oyuncuların yenmesi için hedef saatlerini de ayarlayabilir. Oyuncular ayrıca içeriğinizi derecelendirebilir ve hangi yaratıcıları favori görevlerinde izlemek ve kürlemek isteyebileceklerini seçebilirler.

Kurallar, İstatistikler, Sıralamalar ve Bonuslar
Sıralamanız, çekim, sürüş, paraşüt ve uçma becerilerini temel alır. İnsanlar verilerine Sosyal Kulüp ve iPhone'ları veya iPad'leri yoluyla erişebilir. İnsanların sizi vuramayacağı anlamına gelen "Pasif Mod" adlı bir mod vardır. Ancak silahınızı ateşlerseniz, pasif mod devre dışı bırakılacaktır. Başka bir oyuncunun arabasını havaya uçurmak gibi kötü davranışlar için "Bad Sport" statu verilecek ve eğer ısrarla devam ederse cezalandırılacaksınız.

Max Payne 3'teki çok oyunculu karakteriniz yüksek seviyedeydi, kilidini açacağınız daha fazla bonus için GTA: Online'a taşınacaktır. Çöpçatanlık sıralamaya dayanır, bu nedenle arkadaşlarınıza sıralamalarını, mürettebat sıralamalarını ve hatta yabancılara öncelik vererek insanlara ihtiyaç duyduğunuzda kimlerin olacağını bilirsiniz. GTA: Çevrimiçi, rakiplerinizin kim olduğunu keşfediyor ve çevrimiçi olduklarında sizi bilgilendiriyor; böylece onlarla ilgili bazı intikam alabilirsiniz. Paranızı bir ATM makinesiyle olabildiğince sık olarak banka hesabınıza yatırmanız da en iyisindir. Başka bir oyuncu sizi öldürdüğünde cüzdanınızı cesedin üstünden yakalayabilirler ve para asla kurtarılamazlar. Ayrıca, silah nitelikleri, dayanıklılık ve daha fazlası olmak üzere istatistiklerinizi geliştirebilirsiniz.

Yatırımlar
 Los Santos
Paranızı flash arabalarınıza harcayın ve onları garajınızda saklayın.
Oyuncular, görünüşlerini kişiselleştirerek, istatistiklerini geliştirerek, konvertibl rooftops ile özelleştirilmiş araçlara sahip olmak ve onlara izleme cihazları koyma ve kişisel mülk satın alma seçeneği olan kendi karakterlerine yatırım yapabilirler. Sahip olduğunuz dairelerde, soygun için tek kişilik oyuncudaki planlama kurulu gibi bir planlama kurulu bulacaksınız. Oyuncu ayrıca envanter menüsünden maskeler ve gözlükler gibi şeyleri seçebilir.

Görüşlerine ve konumlarına göre farklı fiyatlarla satın alacak birçok mal var. Ön kapıdaki insanlara göz atmak için ya da duş almak, net sörf yapmak, kıyafetleri değiştirmek ve oyunun birçok TV kanalını izlemek için kurum içi CCTV'nizi kullanabilirsiniz. Ayrıca, otomobillerinizdeki ve kişisel mekaniklerinizdeki sigorta gibi ekstralar satın alma hakkına da sahipsiniz.

Devam Eden Gelişmeler
Grand Theft Auto Online dünyası, yeni içerik eklendiğinde sürekli büyüyor ve değişiyor

1 yorum: