Translate

14 Ocak 2017 Cumartesi

Assassin's Creed II

Assassin's Creed II (veya Assassin's Creed 2Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen, Ubisoft tarafından yayımlanan, Assassin's Creed'in ardılı,açık uçlu aksiyon-macera oyunudur. Oyun Kuzey Amerika'da 17 Kasım 2009'da, PAL bölgelerinde ise 20 Kasım 2009'da piyasaya çıkmıştır.
-Vikipedi
Konu
Lucy, Desmond’ u Abstergo’ dan kaçırıp onu gizlenme yerlerine götürür. Sonra suikastçı arkadaşları olan Shaun ve Rebecca ile tanıştırır. Ayrıca Lucy, ona güncellenmiş bir Animus’ u da gösterir. Desmond, tekrar göreve gönüllü olur. Bu sefer 1476 yılında Floransa Cumhuriyeti’ nde yaşamış ve Desmond' un bir diğer atası olan Ezio Auditore da Firenze’ nin anılarını keşfe başlar. Desmond, “Animus’ un Kanama Etkisi” sayesinde Ezio’ nun yeteneklerini elde etmeye çalışır. Böylece suikastçılara yardım edebilecektir. Ezio’ nun babası ve kardeşleri, tapınakçı biri olan Uberto Alberti tarafından idam edilir. Ezio, Uberto’ yu öldürüp intikamını alır ve annesini ve kız kardeşini Tuscan bölgesindeki villalarına kaçırır. Bu sırada amcası Mario’ dan suikastçılık eğitimi alır. Ayrıca mucit Leonardo da Vinci ile arkadaş olur. Leonardo, Altaïr’ in anılarını içeren kodeksleri çözmek için Ezio’ ya yardım eder. Ayrıca bu kodekslerden Ezio için yeni silahlar yapar. (Not: Altaïr’ in o yıllarda bu tür ateşli silahlar hakkında bilgi sahibi olmasının nedeni Piece of Eden’ ın özelliklerini araştırmasından kaynaklanır. Piece of Eden sayesinde geçmiş ve gelecekten bilgi taşınabilir.) Ezio bu 30 kodekse Eagle Vision (Kartal Görüşü) ile bakınca bir harita görür. Bu harita dünya üzerindeki nesnelerin yerlerini göstermektedir. Ezio babasının ölümüne sebep olanları öldürür ama bir asilzade ve tapınakçı olan Rodrigo Borgia’yı bırakır. Ezio, Rodrigo’ yu yendikten sonra Apple of Eden’ ı (Cennetin ‘Elma’sı) ele geçirir. Apple of Eden, Piece of Eden’ ın bir türüdür. Rodrigo kaçar. Rodrigo, başka bir Piece of Eden olan Papal Staff’ ı ele geçirmiştir. Bununla gizli odaya girmeye çalışır. Ezio, Rodrigo’yu alaşağı eder ama hayatını bağışlar. Sonra odaya gider ve adı Minerva olan bir kadının holografik bir görüntüsüyle karşılaşır. Minerva, “Önceden Gelenler [Those Who Came Before) denilen önceki medeniyettendir. Minerva, büyük bir felaketin yaşandığını ve bu felaketin medeniyetinin sonunu getirdiğini ayrıca bu felaketin ilerde tekrar yaşanacağını söyler. Ezio’ nun anılarından Minerva, direk olarak Desmond’ a “Gerisi sana kalmış, Desmond.”(The rest is up to you, Desmond.”) der ve Ezio’ un yanı sıra Desmond, Lucy, Shaun ve Rebecca’ yı da kafaları karışık halde bırakır. Abstergo, Desmond’ un yerini tespit eder ve Desmond ve suikastçı takımı ordan kaçar. Sonra Desmond’ u başka ipuçları bulmak için tekrar Animusa sokarlar.
Desmond, Ezio’ nun anılarını incelerken bazı yerlerde kendinden önce kaçırılan ve Abstergo tarafından Animusta uzun süre tutulduğu için ölümüne sebep olunan deneğin (Subject 16) bıraktığı bazı parçaları araştırır. Bu parçaları birleştirdiğinde Adem (Adam) ve Havva'nın (Eve) Apple of Eden (Cennetin ‘Elma’sı) ile kaçtıkları görülür.
Altair ya da büyük büyük dedesi suikatçıların lideridir.Kodes sayfaları oğludan oğla Ezio'ya geçer incelerek altın elmaların yerleri keşfetmesi lazımdır.Fakat saklı olduğundan araması lazımdır.Büyük büyük dedesinin zırhı alabilmek için sembolleri toplaması gerekmektedir.

Assassin's Creed

Assassin's Creed (TürkçeSuikastçı'nın İtikadı), Ubisoft tarafından geliştirilmiş tarihle iç içe, gizlilik ağırlıklı, üçüncü şahıs aksiyon-macera tarzı bir Microsoft WindowsPlayStation 3 ve Xbox 360 oyunudur. Oyun ilk kez Microsoft tarafından Project Assassin adı altında X '05 sergisinde takdim edilmiştir. Oyunun hikayesi Üçüncü Haçlı Seferi döneminde, Haşhaşiler adıyla bilinen, Hasan Sabbah önderliğindeki tarihsel örgüt ile Tapınak Şövalyeleri arasındaki mücadele üzerine kurgulanmıştır. Oyunu oynayan kişi aslında 21. yüzyılda yaşayan, bağlandığı "Animus" adlı makine sayesinde genetik kodlarını taşıdığı geçmişindeki atalarının yaşadıklarına şahit olan Desmond Miles'ı yönetmektedir. Makine sayesinde anılarını izlediğimiz suikastçi ise Altaïr Ibn-La'Ahad'dır.
Bu makine sayesinde hikâye ilerledikçe, Tapınak Şövalyeleri ve Haşhaşiler arasında geçen ve "Cennetin Parçası" adıyla bilinen bir objeyi elde etmek için yaşanan mücadele ortaya çıkar. Olaylar 1191'de Kutsal Topraklar'daki Üçüncü Haçlı Seferi döneminde gerçekleşir. Oyun çoğunlukla olumlu yorumlar almış ve 2006 yılında E3'de birden fazla ödül kazanmıştır. Başka bir suikastçiyi konu alan Assassin's Creed 2, Kasım 2009'da yayınlanmıştır. Assassin's Creed 2'nin devamı niteliğinde olan Assassin's Creed: Brotherhood ise Kasım 2010'da, ardından 15 Aralık 2011'de Assassin's Creed: Revelations piyasaya sürülmüştür. Serinin 5. oyunu Assassin's Creed III'de Ekim 2012'de satışa çıkarılmıştır. 10 Kasım 2013 tarihinde Assassin's Creed IV: Black Flag piyasaya sürülmüştür.14 Kasım 2014 tarihinde Assassin's Creed Unity ve Assassin's Creed Rogue piyasaya sürülmüştür.

-Vikipedi

Konusu
Bir barmen olan Desmond Miles, Abstergo Şirketi tarafından kaçırılır. Orada Animus adlı, kullanıcısının atalarının genetik hafızasını tekrar canlandırabilen bir makineye zorla bağlanır. Desmond'un üzerinde, Üçüncü Haçlı Seferi döneminde yaşamış bir suikastçi olan atası Altaïr Ibn-La'Ahad hakkında bilgi almak üzere çalışmaya başlarlar. Animus'un içinde, Altaïr'in anılarını ortaya çıkartır ki, kendisi bir tapınaktan önemli bir artefaktı almak isteyen Robert de Sable'i durdurmak istemektedir. Ancak bu sırada Suikastçı Kardeşliği'nin üç yeminini de bozar. Kardeşliğin lideri, Al Mualim, Altaïr'in rütbesini çıraklığa düşürür ve eski saygınlığını kazanması için dokuz kişiye suikast düzenlemesini ister.
Altaïr suikastları tamamladıkça her birinin , Robert de Sable'ın da kaçırmaya çalıştığı objeye benzer, "Cennetin Parçaları" adlı objeleri arayan birer Tapınak Şövalyesi olduğunu öğrenir. Altaïr nihayetinde Kral Richard'ın önünde Robert ile karşılaşır ve Robert'i ihanetle suçlar. Robert, Altaïr'in ona iftira attığını ileri sürse de Kral Richard ona inanmaz ve adil bir düello yapmalarını ister. Ardından Altaïr, Robert ve yandaşlarıyla savaşarak hepsini öldürür. Robert, Altaïr'e ölmeden önceki son nefesinde onuncu tapınak şövalyesinin varlığından bahseder: Al Mualim. Kafası karışık bir şekilde kardeşliğe geri dönen Altaïr, Al Mualim'in insanların bilinçlerini kontrol etmeye yarayan Cennetin Parçası'nı kullanarak Masyaf'ın halkını hipnotize ettiğini görür. Masumlarla savaşıp yolunu açarak Al Mualim'e ulaşır ve onunla kozlarını paylaşır. Nihayetinde Altaïr, Al Mualim'in Parçayı kullanarak yarattığı illüzyonlardan kurtulup onu öldürür. Al Mualim ölünce elinden düşüp yuvarlanan objeye yaklaşınca teknolojik aygıt aktive olur ve Dünya'nın üzerindeki diğer Cennet Parçaları'nı gösteren bir projeksiyon çalışır.
O sırada, görevini tamamladığı için Desmond Animus'tan uyandırılır. Farkına varır ki Abstergo günümüzün Tapınak Şövalyeleri organizasyonudur. Abstergo şimdi Altaïr'in haritasında görünen noktalarda yer alan diğer Cennetin Parçaları'nı arayacaktır. Bu sayede 2012'de olabileceği varsayılan dünyanın sonu durumunun gerçekleşmemesi için tüm insanları kontrol altında tutabileceklerdir. Desmond'un hayatı, Abstergo'nun bir çalışanı sanılan ancak aslında bir suikastçi olan Lucy Stillman tarafından kurtarılır. Kilitli odasında kalan Desmond, atası Altaïr olarak zaman geçirmiş olduğundan "kartal görüşü" yeteneği kazanmış ve kendisinden önce üzerinde çalışılan Denek 16 tarafından duvarlara yazılmış "kan izleri"ni görmüştür. Tüm Haşhaşilerin sahip olduğu bu yetenekle gördüğü izler kendisinden önceki Denek 16 tarafından kanla duvarlara ve yerlere yazılmış olan, dünyanın sonunun geleceğine dair kehanetlerde bulunan çeşitli mesajlardır.

GTA 5 İnternet Siteleri

  • www.eyefind.info (Web portalı ve arama motoru. Tarayıcınızın açılış sayfasıdır.)
  • www.dynasty8realestate.com (Satılık evleri ve garajları görebileceğiniz, satın alabileceğiniz site.)
  • www.dynasty8executive.com (GTA Online’da ofis satın alabileceğiniz site.)
  • www.warstock-cache-and-carry.com (Askeri araçlar alabileceğiniz site.)
  • www.elitastravel.com (Uçak, helikopter gibi hava araçları satın alabileceğiniz site.)
  • www.legendarymotorsport.net (Lüks ve spor arabalar satın alabileceğiniz site.)
  • www.bennysoriginalmotorworks.com (GTA Online’da Benny’s Original Motor Works garajından modifiyeli arabalar alabileceğiniz site.)
  • www.southernsanandreassuperautos.com (Araba satın alabileceğiniz başka bir site.)
  • www.pandmcycles.com (Bisiklet satın alabileceğiniz site.)
  • www.docktease.com (Tekne, bot, jet ski gibi deniz araçları satın alabileceğiniz site.)
  • www.epsilonprogram.com (Para ödeyerek mutluluğa ereceğinizi iddia eden bir tarikat. Michael ile başvuru yapıp, Epsilon görevlerini açabilirsiniz.)
  • www.thechildrenofthemountain.com (Children Of The Mountain tarikatının web sitesi. Siteyi ziyaret ettikten sonra etapları tamamlamanız için mail alacaksınız. Franklin birkaç kez ödeme yaptığında ve testi geçtiğinde bir t-shirt kilidini açar.)
  • www.mydivinewithin.com (Children Of The Mountain tarikatının, kendinizle ilgili test yapabileceğiniz web
  • www.bleeter.biz (Twitter benzeri sosyal ağ.)
  • www.lifeinvader.com (Facebook benzeri sosyal ağ.)
  • www.hushsmush.com (Kadınlarla tanışabileceğiniz site. Erkekler için kayıt ücreti $500, kadınlar için ücretsiz.)
  • www.maze-bank.com (Maze Bank’ın resmi internet sayfası. Paranızı bankaya yatırabilir ve çekebilirsiniz.)
  • www.bawsaq.com (Oyundaki paranızla hisse senedi alıp satabileceğiniz borsa sitesi.)
  • www.lcn-exchange.com (Oyundaki paranızla hisse senedi alıp satabileceğiniz borsa sitesi.)
  • www.thebankofliberty.com (Bank of Liberty’nin resmi internet sayfası.)
  • www.fleeca.com (Fleeca bankasının resmi internet sayfası.)
  • www.creditcardconsolidationkings.com
  • www.taco-bomb.com (Taco Bomb isimli fast-food zinciri.)
  • www.cultstoppers.com (Beş kişinin Epsilon tarikatı tarafından kaçırıldığını iddia eden ve bu tarikata savaş açan internet sitesi.)
  • www.iwillsurviveitall.com (Bill Binder size para teklif eder, ama dolandırıcının tekidir.)
  • www.yournewbabysname.com (Bebeğiniz için garip isim önerileri veriyor.)
  • www.whokilledleonorajohnson.com (Gizemli bir cinayetin hikayesi, oyunda Letter Scraps (Mektup Kalıntıları) toplayarak gizemi aydınlatabilir, katili bulabilirsiniz.)
  • www.vinewoodloglinegenerator.com (Kolayca film senaryoları yaratan bir internet sitesi.)
  • www.sixfiguretemps.com (Seyahat edin ve altı figür kazanın.)
  • www.bullsharktestosterone.com
  • www.therealitymill.com (Fame or Shame, Implant Outsource ve Rehab Island gibi ünlü TV programlarının yapımcıları The Reality Mill’in web sitesi.)
  • www.visitthealamosea.com
  • www.electrotokesystem.com (Electrotoke isimli elektronik sigara ürününün web sitesi.)
  • www.beseecher.net
  • www.ministerinminutes.com (Dakikalar içinde gelişmiş bir diploma alabilirsiniz.)
  • www.kungfurainbowlazerforce.com (Kung Fu Rainbow Lazerforce isimli TV şovunun internet sayfası.)
  • www.republicanspacerangers.com (Republican Space Rangers isimli TV şovunun internet sayfası.)
  • www.princessrobotbubblegum.com (Princess Robot Bubblegum isimli TV şovunun internet sayfası.)
  • www.theinternetisahellhole.com (Gençlerin internette ne yapıp ne yapmaması gerektiğini anlatan web sitesi.)
  • www.dr-friedlander.com (Los Santos’un bilinen psikolog ve terapistlerinden Isiah Friedlander’ın web sitesi.)
  • www.jockcranley.com
  • www.abstinentamerica.com (İçkiden nefret eden bir site.)
  • www.minotaurfinance.com
  • www.proposition43.com
  • www.proposition208.com
  • www.lennyavery-realty.com (Lenny Avery isimli emlakçının web sitesi.)
  • www.appropriateassociates.com (Sosyal etkinlikleriniz için profesyönel parti ziyaretçileri çağırabilirsiniz.)
  • www.universaluniform.net
  • www.toeshoesusa.com
  • www.classicvinewood.com (Eski ve güzel Vinewood filmlerinin listesi.)
  • www.righteousslaughter7.com (Righteous Slaughter 7 isimli video oyununun internet sayfası. Sitede oyuna ait fragman var.)
  • www.vanillaunicorn.xxx
  • www.fameorshame.net (Yapımcısı The Reality Mill olan, Weazel kanalında yayınlanan, Lazlow Jones’ın sunuculuğunu yaptığı ünlü TV programı Fame or Shame’in web sitesi.)
  • www.altruistsunite.com
  • www.cashfordeaddreams.com
  • www.jackhowitzer.com (Aktör Jack Howitzer’ın web sitesi.)
  • www.bedevinweston.com
  • www.lossantoscustoms.com (Los Santos Customs ismindeki araç tamir ve modifiye dükkanlarının internet sitesi.)
  • www.lossantosfreegans.com
  • www.hammersteinfaust.com
  • www.suemurry.com
  • www.fruitcomputers.com (Fruit Computers şirketinin internet sitesi, uzaktan yardım asistanı Shelley’i bulabilirsiniz.)
  • www.merryweathersecurity.com (Özel güvenlik şirketi Merryweather Security’nin internet sitesi.
  • www.junkenergydrink.com (Enerji içeceği Junk’un web sayfası. “Adrenaline Junkies” kısmında tüm Çılgın Atlayış (Stunt Jump) noktalarını gösterir.)
  • www.psychicshoutout.com (Medyumlarla sohbet edebileceğiniz bir site.)
  • www.yourdeadfamily.com
  • www.myroomonline.net
  • www.ammunation.net (Oyundaki Ammu-Nation isimli silah dükkanlarının web sitesi.)
  • www.cashfordeadreams.com
  • www.chainsofintimacy.com (Chains of Intimacy isimli çok satan kitap serisinin web sayfası.)
  • www.egochaserenergybar.com (Ego Chaser isimli enerji veren çikolataların web sitesi.)
  • www.fabienlaroucheyoga.com (Los Santos’ta hizmet veren bir yoga eğitmeni olan Fabien LaRouche’ın web sitesi.)
  • www.grainoftruth.net
  • www.himplantsenhancementsurgery.com
  • www.jockranley.com
  • www.manopauseadventures.com (Çılgın seyahatler ve maceralar sunan internet sitesi.)
  • www.monetaryscience.us (Yatırım hesaplayıcı.)
  • www.preservexskincream.com (Preservex isimli cilt bakım ürününün internet sitesi.)
  • www.sanandreasdmv.com (San Andreas Motorlu Araçlar Departmanı’nın web sitesi.)
  • www.sawaterandpower.com
  • www.stoppayingyourmortgage.net
  • www.swallowco.com (Kıyafet satın alabilirsiniz.)
  • www.thepowcleanse.com
  • www.toiletcleaneronline.com
  • www.cultstopers.com
  • www.accept-the-chaos.com (Ateizm ile ilgili bir site.)

GTA 5 XBOX HİLELERİ


GTA 5 HİLELERİ PLAYSTATİON 3


GTA 5 ONLİNE

Grand Theft Auto Online, Grand Theft Auto V ile oyun özelliklerini, coğrafyayı ve mekaniği paylaşarak başlayan 16 oyuncu için dinamik ve ısrarlı bir çevrimiçi dünya. Ancak Rockstar Games ve Grand Theft Auto topluluğu tarafından oluşturulan yeni içerikle gelişmeye ve gelişmeye devam ediyor.

 Los Santos
Grand Theft Auto Online'da zırhlı bir kamyon soymak
Grand Theft Auto Online'da oyuncuların tek başına veya arkadaşlarıyla keşfedebilme özgürlüğü var. Oyuncular ayrıca, misyonları tamamlamak için birlikte çalışabilir ve hatta 2 kişilik misyonlar, tam teşekküllü 16 kişilik questler ve tüm topluluk ile geleneksel oyun modlarında rekabet etmek için ortam olayları da dahil olmak üzere çeşitli etkinliklere katılmak için birlikte gruplaşabilirler. Oyuncular tenis ve altınlara katılabilir, en fazla 4 oyuncuya destek verebilirler. Buna ek olarak, tiyatrolarda, şerit kulüplerinde ve çok daha fazlasını izleyebileceğiniz filmler var.

Heists ve İşler
Oyuncular, soygun görevlerine katılmak için diğer oyuncuları seçme hakkına sahiptir. Saldırılarda bir yardıma ihtiyacınız varsa o zaman tüm yapmanız gereken arkadaşlarınızla oyun içi telefon aracılığıyla davet etmektir. Rockstar'ın oyuna uyguladığı yeni bir şey, AI reaksiyonlarını manipüle edebilmesidir. Bu, sesinizin frekansını dinleyen çok akıllı bir mekanik aracılığıyla yapılır ve buna göre AI, farklı durumlara tepki verir, örneğin, AI'nın normalde yapacaklarından daha hızlı bir çantaya para yatırmasını istiyorsanız Bu nedenle, mikrofona bağırıp "daha hızlı, parayı çantaya koy" gibi bir şey söylerdiniz ve daha hızlı hareket ediyorlardı. Soygun ve işiniz için sürücü, casus ve daha fazlasını da kiralayabilirsiniz. Eğer iş başındaysanız ve bir miktar yağmalansanız, mürettebat lideri onu kimin aldığına karar verir.

Soygunun sonunda, para alan kişinin kendisiyle birlikte kaçmadığı ya da söküp atmadığına dikkat edin; Eğer oyuncunun seni parçalaması durumunda, ihanet eden kişiyi silmek ve haklı olarak hak ettiğin parayı bulmak için bir saldırganı izleyebilir, öldürebilir veya kiralayabilirsin. GTA: Çevrimiçi, soygun veya başka bir işle ilgili performansınızı değerlendiren bir görev tablosuna da sahiptir.

Los Santos
Oyuncular kendi görevlerini GTA Online'da gerçekleştirebilirler
Zorluklar ve İçerik Oluşturma
GTA: Online, oyuncuların şu an Deathmatch ve Race (arabalar artık gerçek bir yarış hissi taşır) temelinde kendi belirsizlik modlarını yapmalarına izin veriyor, ayrıca "Hızlı Yarış" adı verilen ve başlangıç ​​ve bitiş çizgisini işaretleyebileceğiniz bir şey var . İçerik Oluşturucu, oyuncuların kendi misyonlarını ve etkinliklerini Social Club bulutu üzerinden oluşturmalarını ve paylaşmalarını sağlar. İçerik yaratıcıları, diğer oyuncuların yenmesi için hedef saatlerini de ayarlayabilir. Oyuncular ayrıca içeriğinizi derecelendirebilir ve hangi yaratıcıları favori görevlerinde izlemek ve kürlemek isteyebileceklerini seçebilirler.

Kurallar, İstatistikler, Sıralamalar ve Bonuslar
Sıralamanız, çekim, sürüş, paraşüt ve uçma becerilerini temel alır. İnsanlar verilerine Sosyal Kulüp ve iPhone'ları veya iPad'leri yoluyla erişebilir. İnsanların sizi vuramayacağı anlamına gelen "Pasif Mod" adlı bir mod vardır. Ancak silahınızı ateşlerseniz, pasif mod devre dışı bırakılacaktır. Başka bir oyuncunun arabasını havaya uçurmak gibi kötü davranışlar için "Bad Sport" statu verilecek ve eğer ısrarla devam ederse cezalandırılacaksınız.

Max Payne 3'teki çok oyunculu karakteriniz yüksek seviyedeydi, kilidini açacağınız daha fazla bonus için GTA: Online'a taşınacaktır. Çöpçatanlık sıralamaya dayanır, bu nedenle arkadaşlarınıza sıralamalarını, mürettebat sıralamalarını ve hatta yabancılara öncelik vererek insanlara ihtiyaç duyduğunuzda kimlerin olacağını bilirsiniz. GTA: Çevrimiçi, rakiplerinizin kim olduğunu keşfediyor ve çevrimiçi olduklarında sizi bilgilendiriyor; böylece onlarla ilgili bazı intikam alabilirsiniz. Paranızı bir ATM makinesiyle olabildiğince sık olarak banka hesabınıza yatırmanız da en iyisindir. Başka bir oyuncu sizi öldürdüğünde cüzdanınızı cesedin üstünden yakalayabilirler ve para asla kurtarılamazlar. Ayrıca, silah nitelikleri, dayanıklılık ve daha fazlası olmak üzere istatistiklerinizi geliştirebilirsiniz.

Yatırımlar
 Los Santos
Paranızı flash arabalarınıza harcayın ve onları garajınızda saklayın.
Oyuncular, görünüşlerini kişiselleştirerek, istatistiklerini geliştirerek, konvertibl rooftops ile özelleştirilmiş araçlara sahip olmak ve onlara izleme cihazları koyma ve kişisel mülk satın alma seçeneği olan kendi karakterlerine yatırım yapabilirler. Sahip olduğunuz dairelerde, soygun için tek kişilik oyuncudaki planlama kurulu gibi bir planlama kurulu bulacaksınız. Oyuncu ayrıca envanter menüsünden maskeler ve gözlükler gibi şeyleri seçebilir.

Görüşlerine ve konumlarına göre farklı fiyatlarla satın alacak birçok mal var. Ön kapıdaki insanlara göz atmak için ya da duş almak, net sörf yapmak, kıyafetleri değiştirmek ve oyunun birçok TV kanalını izlemek için kurum içi CCTV'nizi kullanabilirsiniz. Ayrıca, otomobillerinizdeki ve kişisel mekaniklerinizdeki sigorta gibi ekstralar satın alma hakkına da sahipsiniz.

Devam Eden Gelişmeler
Grand Theft Auto Online dünyası, yeni içerik eklendiğinde sürekli büyüyor ve değişiyor

GTA 5

Grand Theft Auto V (kısaca GTA V veya GTA 5), Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan açık uçlu aksiyon-macera tarzı video oyunuGrand Theft Auto serisinin beşinci oyunudur. 17 Eylül 2013 tarihinde PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkmıştır. Oyunun grafikleri güncellenmiş yeni nesil sürümünün PlayStation 4 ve Xbox One için 18 Kasım 2014 tarihinde, Windows için 14 Nisan 2015 tarihinde piyasaya çıkmıştır. Oyun Kaliforniya eyaletinin güneyini temel alarak oluşturulmuş olan San Andreas eyaletinde geçmektedir. San Andreas, büyük ölçüde Los Angeles şehrine dayanılarak oluşturulmuş olan Los Santos adlı şehirden (GTA San Andreas oyunundakinin güncellenmiş hali) ve büyük kırsal alanlardan oluşmaktadır. Seride bir ilk olarak oyunda üç ana karakter bulunmaktadır: Michael De Santa, Trevor Philips ve Franklin Clinton. Oyunun bütçesi 170 milyon sterlindir.